Hoe wij werken

Ridder Catering + Events is al jaren een begrip in de weide omgeving van Rotterdam en Lansingerland. Dat komt natuurlijk door onze smaakvolle catering, maar onze bedrijfscultuur speelt evengoed een rol. Wij vinden het belangrijk dat onze producten met respect voor mens, dier en milieu tot stand zijn gekomen. We houden van korte lijnen en duidelijke communicatie. Maar bovenal: we bieden u een totaal-concept op maat. Want het is tenslotte ├║w evenement.

Ridder_Catering_barbecue_bbq_hamburger_hereford_grillburger_2

Duurzaam

Een keuze voor Ridder Catering + Events is een keuze voor duurzaamheid en sociale betrokkenheid. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame producten in onze catering. We steunen fair trade producten en werken samen met lokale en biologische boeren, telers en kwekers. Waar mogelijk bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende plek binnen ons bedrijf.

Internationaal

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dat begrijpen wij als geen ander. Ook voor uw gasten met een bepaalde dieetwens of voedselallergie zorgen wij dat alles geregeld is. We kunnen specifieke ingredi├źnten vermelden (zoals varkensvlees, rundvlees en vis, en of een gerecht vegetarisch danwel veganistisch is) in het Nederlands, Engels en/of Duits. Op verzoek kunnen wij ook een aparte catering verzorgen voor gasten met een lactose- of glutenintolerantie.

Ridder_Catering_drank_koffie_barista_koffiebar_2

Compleet

Van buffetten en statafels tot compleet ingerichte partytenten, Ridder Catering + Events zorgt voor een aankleding die bij uw gelegenheid past. U zoekt een foodtruck, barbecue smoker, ijskar of mobiele barista bar? Wij hebben het in huis! Dankzij ons grote pakhuis kunnen we 95% van het huurmateriaal uit eigen voorraad direct leveren. Dat scheelt kosten en CO2-uitstoot.