Vergaderlocatie Berkel en Rodenrijs

inspirerend, landelijk en nabij uitvalswegen

Centrale ligging

High end vergaderruimtes Berkel en Rodenrijs is te vinden aan de rand van Bergschenhoek (Lansingerland) en Rotterdam

Faciliteiten

Met uitzicht op landerijen en natuurgebied Lage Bergse Bos

Wandel– en fietspad richting Bergse Bos op 50 meter afstand

Landelijk vergaderen op onze
vergaderlocatie Berkel en Rodenrijs

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek of Bleiswijk, en in de omgeving van Rotterdam of Den Haag om te brainstormen, te vergaderen, een training of workshop te geven? Ridder Catering + Events in Bergschenhoek (Gemeente Lansingerland) biedt een unieke en praktische vergaderruimte in een landelijke omgeving, te boeken voor onder meer MT’s, Raden van Bestuur, commissies, teams en afdelingen.

Op de bovenste verdieping – met lift of trap te bereiken – en met panoramisch uitzicht op het bos zijn in 2021 meerdere high-end vergaderruimtes gerealiseerd die alle faciliteiten bevatten voor vergaderingen en professionele presentaties. De ruimte is zo ingericht dat deze zowel voor professionele presentaties en vergaderingen, als voor informele (netwerk)bijeenkomsten en feesten gebruikt kan worden. Aangrenzend aan de vergaderruimte is een groot terras, dat bij mooi weer kan dienen als vergaderplek of lunch/diner omgeving.

De vergaderruimte in zijn geheel is ruim opgezet en biedt gelegenheid voor 90 personen, dat in overleg kan worden uitgebreid. De ontvangstruimte beschikt over een garderobe en de opstelling van de tafels en stoelen is flexibel.

De ruimtes zijn ook ideaal voor een-op-een gesprekken of een private dining met select gezelschap. Uiteraard kan ook een private breakfast / lunch / diner worden samengesteld.

1e Kamer *

2e Kamer *

Kantoorruimte

* De 1e en 2e kamer kunnen gekoppeld worden tot 1 grote zaal, waardoor de capaciteit veel groter wordt. Indien u een locatie zoekt voor een grotere groep dan hierboven vermeld, hebben wij meer mogelijkheden. Vraag naar de opties!

Nu even wat anders...workshops in Berkel en Rodenrijs!

De hele dag overleggen kost energie. Om uw hoofd gedurende de dag leeg te maken, zijn er meer mogelijkheden. Voor groepen, die gebruik maken van de vergaderruimte zijn optioneel verschillende workshops bij te boeken. Deze hebben allen een interactief karakter, waarbij de aanwezigen worden betrokken en aan het denken worden gezet.

Iets te overleggen in Berkel en Rodenrijs?
Bel ons:

010 5210230