Een waardig afscheid

UITVAART

Ridder Catering + Events verzorgt in overleg met u de catering tijdens het voorafscheid, de condoleance of een ander moment in een stijl die geheel aansluit bij de persoonlijke wensen en levensstijl van de overledene. Een persoonlijk arrangement zal dan worden samengesteld.

Eten & Drinken

Uitvaartrituelen veranderen: eten & drinken tijdens het afscheid krijgen steeds meer aandacht, mede door invloed van mensen uit andere landen en culturen. 

Van koffie tot champagne en van cake tot een complete walking dinner, er zijn legio mogelijkheden. Met verschillende uitvaartorganisaties werkt Ridder Catering + Events inmiddels samen, om een waardig en passend afscheid te creeëren.

Ridder_Catering_inrichting_stoelen_stack_chairs_begrafenis_doodskist_dienst

Aankleding & wensen

Soms sluiten nabestaanden de uitvaart af op een plek waar de overledene graag was. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om de condoleance plechtigheid en de koffietafel thuis te houden, buiten in de tuin of in de sportkantine. 

Om dit mogelijk te maken, kan Ridder Catering + Events zorgen voor de gehele aankleding, (live) muziek, bloemwerk en andere wensen.

7 dagen per week bereikbaar!:

010 5210230