Historie

Ridder Catering + Events heeft een rijkgevulde historie van meer dan 35 jaar.

Vandaag de dag
Gerenommeerd cateraar

Ridder Catering + Events is uitgegroeid tot een zeer gerenommeerde cateraar in Lansingerland en verre omstreken. Evenementen in elk formaat behoren inmiddels tot ons portfolio, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Daarnaast heeft ons bedrijf jarenlange ervaring in het runnen van grote bedrijfsrestaurants onder de naam Ridder Catering @ Work.

2020
Nieuwe locatie

In de eerste helft van 2020 verhuist het bedrijf na een flinke verbouwing naar Weg & Bos 14 in Bergschenhoek. Dit nieuwe pand biedt veel meer ruimte en mogelijkheden, zowel binnen als in de buitenruimte met een prachtig uitzicht op het Lage Bergse Bos!

2010
Ridder Catering + Events 2.0

De tweede generatie treedt toe tot Ridder Catering + Events. Met het ondernemersbloed en de studies van Marnix en Oskar is een nieuwe weg ingeslagen in het verder professionaliseren en optimaliseren van Ridder Catering + Events en wordt er hard gewerkt aan het uitbouwen van het familiebedrijf.

2004
Totaalpakket op maat

Naast het product en de verbetering van de kwaliteit is Ridder Catering + Events zich steeds meer gaan richten op het 'totaalpakket': actief meedenken, regelen en organiseren in nauwe samenwerking met de klant om zo een onvergetelijk evenement neer te zetten. En omdat ieder evenement uniek is, leveren wij uitsluitend maatwerk.

1999
Fulltime catering

De slagerij wordt ingeruild voor een fulltime cateringbedrijf. Ridder Catering verhuist naar een nieuwe, ruime locatie in Bergschenhoek, op een steenworp afstand van Rotterdam. Dit biedt nog meer mogelijkheden, zowel op het gebied van bereiding van eten, als ook de opslag voor huurmaterialen en het uitwerken van andere creatieve idee├źn.

1983
Slagerij & Partyservice Pieter Ridder

Pieter & Juul Ridder beginnen een ambachtelijke slagerij aan de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam-Hillegersberg. In de loop van de jaren vragen vele klanten om catering partijen te verzorgen, naast de reguliere activiteiten in de slagerij. Dit groeit uit tot Slagerij & Partyservice Pieter Ridder.